Jack wit

Beschrijving

Deze bevochtiger maakt een microfijne nevel dankzij ultrasone trillingen. De nevel wordt door een geruisloze ventilator de kamer ingeblazen via een dubbele neveluitlaat. Hierdoor verdampt de nevel extra snel en is het dadelijk onzichtbaar.

Zodra het toestel wordt aangezet toont het de huidige relatieve vochtigheid. Met de toets van de vermogensinstelling kan de intensiteit van de luchtbevochtiger worden geschakeld in 3 standen. Met behulp van de toets voor luchtvochtigheid kan de gewenste luchtvochtigheid worden ingesteld tussen 40% - 70%.

De luchtbevochtiger schakelt automatisch uit zodra de gewenste relatieve luchtvochtigheid bereikt is, maar ook continue luchtbevochtiging is mogelijk.

Met de knop 'voorverwarming' wordt het water vr verdamping tot 80C verwarmd. De luchtbevochtiger krijgt hierdoor een grotere capaciteit voor bevochtiging. Is het reservoir leeg, dan stop de luchtbevochtiger automatisch.

LET OP: Een ultrasoon luchtbevochtiger is niet geschikt voor hard water. Bij hard water moet het anti-kalk patroon te vaak worden vervangen. Een koud water luchtbevochtiger kan dan beter worden gebruikt.

Verkrijgbaar in zwart en wit

Specificaties:

Zichtbare verneveling
Afmetingen: 230x316x165 mm
Aantal liter/uur: 0.48L
Capaciteit: 65m2 / 160 m3

Eigenschappen


Productcode: jackwit

€ 229


Powered by Plenso | © Parketzeep 2009 | Disclaimer